De foto babypagina van Trenja & Edde.


Bij Aricia zijn natuurlijk de babyfoto's te zien.

Bij Zwangere Trenja zijn de foto's te zien van Trenja in voortgaande zwangerschap.

Bij Inspiratie is te zien waar wij de inspriatie voor de naam Aricia vandaan hebben (want we horen van iedereen dat het zo'n originele naam is).

Enkele gegevens over Aricia Apollonia van de Vosse:
geboren 03-12-03 om 16:53
Gewicht: 2800 gram (na 3 maand inmiddels 5700 gram)
lengte: ongeveer 48 cm (na 3 maand inmiddels 60 cm)

Tijdens de bevalling was er nog enige hulp nodig vandaar dat je op sommige foto's Trenja met een infuus ziet.
Hierbij een scan van (een gedeelte van) het geboortekaartje.
geboorte kaartje van Aricia

Als je wilt mailen kan dat, mail dan naar aricia at vdvosse punt NL (vanwege mogelijke spambots die email adressen verzamelen beschrijf ik het emailadres hier wat vreemd).

update 28-1-2004
Aricia groeit als kool, ze is volgens onze eigen metingen toch al zeker 55 centimeter lang en 5 kilo zwaar (en dat binnen 8 weken).

update 06-3-2004
Aricia groeit netjes verder en alles gaat goed met haar. Na 3 maanden is ze 60 cm en 5,7 kilo. Ze gaat inmiddels naar de creche (3 dagen per week) en heeft (daar?) haar eerste verkoudheid opgelopen.

update 12-4-2004
Na 4 maanden is Aricia 62 cm en 6,5 kilo. Zoals gebruikelijk bij baby's gaat alles wat ze vastpak direct in haar mond en heeft ze inmiddels de eerste geslaagde omrol pogingen gedaan (van buik op rug).

update 30-5-2004
We zijn net terug van een weekje vakantie op Schiermonnikoog dus hebben we een paar vakantie foto's toegevoegd. We hebben het totaal aantal foto's wat teruggebracht (de meeste mensen gaat het toch om de nieuwe foto's). Wel hebben we de foto's wat vergroot (betere kwaliteit). Inmiddels heeft Aricia haar eerste fruithapje gehad (niet geheel tot haar genoegen) dat is te zien in de laatste 4 foto's. Bij de laatste meting op het consultatie bureau (12 Mei) was Aricia 65cm en ruim 7,2 kilo.

update 22-8-2004
We zijn begin augustus een weekje in Spa op vakantie geweest en natuurlijk hebben we daar de nodige foto's genomen. Aricia groeit gestaag door en heeft inmiddels al (bijna) 6 tanden. Ze kan ook al een tijdje zelfstandig zitten, dus hebben we een fietsstoeltje aangeschaft en hebben we al de nodige stukken gefietst. Dit alles is uiteraard terug te zien op de nieuwe foto's.

update 16-1-2005
Het nieuwe jaar is begonnen en Aricia heeft inmiddels haar eerste verjaardag gevierd. Natuurlijk hebben we daar de nodige foto's van waarvan je hier een kleine selectie kan terugvinden. Sinds augustus heeft Aricia een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Ze kan nog niet zelfstandig lopen maar we verwachten dat dat binnenkort wel gaat gebeuren. Kruipen doet ze zeer vlot, ze leert al vele woordjes en ze zingt zelfs al (slaap kindje slaap).

update 4-4-2005
Aricia loopt inmiddels al een tijdje. We hebben een filmpje waarop dat goed te zien is (alhoewel ze toen nog niet zo goed liep). Deze is te vinden op de nieuwe filmpjes pagina. Op de fotos is goed te zien dat ze veel lacht (en dat doet ze ook echt). Ze zingt inmiddels heel veel (maar meestal onbegrijpelijk) en haar woordenschat neemt met de dag toe. Haar eerste woordjes met meer dan 1 lettergreep zijn zeester (seesteh) en aardbei (papei).

Trenja, Aricia & Edde